top of page

COMMERCIEEL VASTGOED

I.S.M. WALLTER

Wallter bvba is gespecialiseerd in het vinden van het juiste vastgoed voor uw bedrijf, zowel in verkoop als in verhuur.
Ons werkterrein betreft retail (winkelvastgoed), kantoren, KMO en Industriegebouwen en terreinen.

 Ons ervaren team staat garant voor een professionele aanpak en voor het zoeken van creatieve oplossingen voor uw vastgoed. Onze continue werking in de sector van het bedrijfsvastgoed zorgt voor een uitgebreid netwerk van relaties. De Limburgse ondernemers zijn ons doelpubliek. Nieuwe kopers en huurders die in de Limburgse markt geïnteresseerd zijn bereiken wij, zowel in binnen- als in buitenland. Wij onderhouden tevens goede relaties met onze collega’s binnen en buiten de provincie.

 Johan Tackoen, Theo Vanuytrecht, Lucy Tackoen-Verlinden, Jo Franco en Siegfried Genar zijn allen erkende vastgoedmakelaars met allemaal ruim wat jaren ervaring en een groot netwerk. Graag helpen wij u verder!

 “Real Estate is all about WALLs and TERritory” De essentie van vastgoed.

Anker verkoop

KANTOOR

SINT-TRUIDEN

Ruime (550m²) instapklare kantoren, in een modern, alleenstaand, lichtrijk gebouw van 3 verdiepingen. Gelegen op een terrein van 941m² met 5 privatieve parkings aan straatzijde. In de buurt kan ook, in overvloed, vrij worden geparkeerd. Tot voor kort in gebruik als praktijk voor een doktersassociatie. Maar ook zeer geschikt voor uitoefening van een vrij beroep of voor uitbating van een handel. Combinatie met wonen is mogelijk mits enkele kleine constructieve ingrepen. Gelegen in de dorpskern van Melveren met ziekenhuis St-Trudo en psychiatrisch ziekenhuis Asster, vlakbij. Via de N722 bereikt men vlot het centrum van Sint-Truiden en via de N80 is men in luttele minuten aan oprit 28 van de E313 in Hasselt. Basis KI € 2007. Bezichtiging na telefonische afspraak met ons kantoor. Vg-WG-Gmo-Gvkr-Gvv

€695.000
CONTACT
bottom of page