COMMERCIEEL VASTGOED

I.S.M. WALLTER

1/1

Johan Tackoen, Theo Vanuytrecht, Lucy Tackoen-Verlinden en Jo Franco bundelen hun krachten en ervaring in een nieuwe onderneming, gespecialiseerd in bedrijfsvastgoed.

Onder de naam Wallter bouwen zij sedert 1 mei 2011 de afdeling bedrijfsvastgoed van de Limburgse Wooncentrale verder uit als een onafhankelijke speler in deze markt.

De samentrekking van ‘wall’ en ‘territory’ in combinatie met de baseline ‘Homing your business’, vat de missie van Wallter kernachtig samen. Wallter begeleidt zijn klanten in hun zoektocht naar geschikte grond en/of muren voor hun bedrijfsactiviteiten. Dat kan gaan van een bescheiden buurtwinkel tot een uit de kluiten gewassen industrieterrein. Met alle gradaties daar tussenin: atelier, kantoor, privé-praktijk, KMO-gebouw, warenhuis, productiehal enz.. Zowel in koop en huur als in verkoop en verhuur.

De ervaring van deze vier makelaars in bedrijfsvastgoed - samen goed voor bijna 100 jaar - staat daarbij garant voor een professionele aanpak, service en opvolging.

 

1/5
€209.000

SINT-TRUIDEN

Stapestraat 18

Handelshuis, gelegen in één der drukste winkelstraten van Sint-Truiden. Deze ligging, op 50 meter van de Markt, zorgt voor een gegarandeerde passage. Het handelsgelijkvloers beschikt over een ruime etalage en verkoopruimte met stockageplaats, samen 61m². Kelder met vloerluik. De bovengelegen ruimtes, met aparte ingang, werden afgewerkt als knus appartement (EPC: 170 kWh/m²jaar). Op de eerste verdieping: leefruimte met keuken, toilet en terras. Op het tweede verdieping: een badkamer en multifunctionele ruimte. Op de derde verdieping: twee slaapkamers en toegang tot de zolder via een luik. Geschikt als combinatie woon/werk. Voorzien van zonnepanelen en beveiligingshek. Ruime parkeergelegenheid in de buurt. Verwarming op aardas. Gemeenschappelijke meters nutsvoorzieningen. De installatie van de zonnepanelen bedraagt 1,8 kWp. Per opgewekte Kw heeft men recht op een groenstroomcertificaat twv. € 270. En dit nog gedurende 12 jaar. Uiteraard kan men hierdoor ook besparen op het elektriciteitsverbruik. Voor de te betalen registratierechten behoort een gesplitste aankoop (deels 7% en deels 10%) tot de mogelijkheden.

(Vg-Wche-Gmo-Gvkr-Gvv)

WELLEN

Dorpsplein 10

Handelsgelijkvloers van +/- 107m², gelegen vlak in het centrum van Wellen. Momenteel verhuurd en gebruikt als kantoorruimte, jaarlijkse huuropbrengst: €5.140,20. Het geheel bestaat uit een inkom, kantoren, wachtzaal, vergaderruimte met keukenhoek, berging en toilet. Voldoende parkeermogelijkheid in de directe omgeving. Mogelijkheid tot aankoop van één autostaanplaats aan €10.000,00. Bezoek na afspraak met ons kantoor. (Vg - Wg - Gmo - Gvkr - Gvv)

1/4
€99.000
 

CONTACT

Tumulusstraat 4

3800 Sint-Truiden

        Onderworpen aan de deontologische code BIV 502893


Plichtenleer: KB van 27 september 2006
Controle-instantie: BIV - Luxemburgstraat 16 - 1000 Brussel

STUUR GERUST EEN BERICHT ALS ER VRAGEN ZIJN

© 2018 Siegfried Genar. Proudly created by pipelineproduction